25.2.2020 11:07

Καταδικάζει τα χτεσινά επεισόδια το Εργατικό Κέντρο Χίου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χίου καταδικάζει απερίφραστα τα χτεσινά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο νησί μας. Η Χίος ήταν πάντα τόπος φιλήσυχος και τέτοιου είδος εικόνες βλέπαμε μόνο από την τηλεόραση.

Ματ και δακρυγόνα εναντίον πολιτών. Εναντίον μιας κοινωνίας που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω γεωγραφικών ιδιαιτεροτήτων, ως νησιωτική και ακριτική περιοχή, που ενώ τόσα χρόνια κρατά το βάρος του προσφυγικού μεταναστευτικού προβλήματος στις πλάτες της, αντιμετωπίζεται με τον χείριστο και πιο προσβλητικό τρόπο.

Η κυβέρνηση αφού μας αγνόησε επιτάσσοντας με το έτσι θέλω στρέμματα για τη δημιουργία νέας δομής  τώρα προχωρά σε επιθέσεις εναντίον συμπολιτών μας που διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις που λήφθηκαν για τον τόπο μας, χωρίς εμάς. Αναμνήσεις και εικόνες που μας παραπέμπουν σε άλλες δύσκολες εποχές για τη χώρα μας...

Απαιτούμε την απομάκρυνση των δυνάμεων των ΜΑΤ καθώς επίσης και ο τόπος μας και οι συμπολίτες μας να αντιμετωπιστούν με σεβασμό και αξιοπρέπεια όπως ακριβώς τους αξίζει. Να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα με από κοινού ειλικρινή διάλογο και όχι με τη χρήση βίας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ