28.6.2012 13:50

Κάστρο... ψύλλων

ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ REX

«Αποφεύγεται να περνάτε, Προσοχή ψύλλοι» με αυτές τις λέξεις όσο τραγελαφικό κι αν φαίνεται προειδοποιεί ο δήμος τους πεζούς, Έλληνες και ξένους, αφού το σημείωμα είναι γραμμένο και στα αγγλικά, για το ότι ολόκληρη γειτονιά στο Κάστρο έχει καταληφθεί μέρες τώρα από ψύλλους οι οποίοι κάνουν το βίο των Καστρούσων, αβίωτο.
Η εστία
Ως φαίνεται όλα ξεκίνησαν σε δυο ακάλυπτα οικόπεδα , πίσω από το REX.  Το ένα από τα δυο είναι περιφραγμένο κι εκεί είχαν βρει καταφύγιο ή είχαν αφεθεί στη μοίρα τους κάποιοι σκύλοι. Τα οικόπεδα έχουν μετατραπεί σε ζούγκλα, ο ιδιοκτήτης του ενός μάλιστα απαγορεύει την πρόσβαση σε αυτό και όταν πριν από μερικές μέρες το ένα από τα σκυλιά πέθανε τα κρούσματα με τους ψύλλους πήραν εκρηκτικές διαστάσεις στην περιοχή.
 
Καθαρισμός
Αφού ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, συνεργείο του και υπάλληλοι από το τμήμα υγιεινής ράντισαν την περιοχή και θα επαναλάβουν το ράντισμα σε πέντε ημέρες.
 
Αποψίλωση...
Η επέμβαση των συνεργείων του δήμου λειτούργησε αποτρεπτικά ως προς τις αντιδράσεις των κατοίκων. Οι ίδιοι πάντως ζητούν τον άμεσο καθαρισμό και την αποψίλωση των οικοπέδων σε μια προσπάθεια εξωραϊσμού μιας περιοχής η οποία παρότι είναι κεντρική είναι και από τις πιο υποβαθμισμένες της πόλης μας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ