2.3.2015 13:34

Ήρθε για να κατακτήσει τα τραπέζια

ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ “ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΤΟΠΟΙΕΙΑ “ΣΤΟΥΠΑΚΗ”

Η μεγάλη ζήτηση που έχει καταγραφεί το τελευταίο διάστημα για τσίπουρο είχε παρατηρηθεί από καιρό από την χιώτικη ποτοποιεία «Στουπάκη».

Με γνώμονα τις απαιτήσεις και τις τάσεις της αγοράς αλλά κυρίως με δεδομένη την ανάγκη για ένα ακόμη ποιοτικό προϊόν, η οικογένεια του ούζου, απέκτησε νέο συγγενή και μάλιστα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Μετά από πολλά ταξίδια γεύσεων και δοκιμή ποικιλιών σταφυλιού που μπορούν να αντέξουν στο χρόνο και τον ανταγωνισμό, το αποτέλεσμα ονομάσθηκε «Μαύρο Ρόδο» και όλα παίζουν τη σημασία τους. Η απόσταξη σε χάλκινα βαρέλια στην καρδιά του Τυρνάβου από μαύρο σταφύλι Μοσχάτο Αμβούργου δίνει μια νέα αίσθηση στο νέο αυτό που τσίπουρο που ήρθε για να συντροφεύσει τους χιώτικους μεζέδες και όχι μόνο. Η πρώτη γουλιά αλλά και η τελευταία είναι όντως αίσθηση ρόδου. Αν συνυπολογίσουμε και την ιδανική ποικιλία μαύρου σταφυλιού, το «Μαύρο Ρόδο» είναι ένας ιδανικός συνδυασμός τσίπουρου που αξίζει να δοκιμάσετε! Το «Μαύρο Ρόδο» ήδη κυκλοφορεί στα τραπέζια. Προλάβετε....

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ