Κοινωνία

4/2/14 19:20

τελ. ενημ.: 4/2/14 19:20

Ιπτάμενα ταξί στα κατεχόμενα!

Η εταιρεία Orion Star, αποφάσισε να προχωρήσει στην παροχή πολυτελών υπηρεσιών και θα διαθέτει στους πελάτες της ελικόπτερα-ταξί!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Χαμπέρ Κίπρις», ο διευθυντής της εταιρείας, Μεχμέτ Ερουρετέν δήλωσε πως στο σύντομο μέλλον θα προσφέρουν VIP ελικόπτερα ταξί και εντός ολίγων εβδομάδων τα πρώτα δύο ελικόπτερα θα φτάσουν για το σκοπό αυτό στο αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Τύμπου. Έχουν πάρει ήδη, είπε, όλες τις άδειες που χρειάζονται και έχουν ορισθεί τα δρομολόγια των ιπτάμενων ταξί. Το ένα ελικόπτερο, ανέφερε, θα χρησιμοποιηθεί ως ασθενοφόρο, αλλά και για σκοπούς έρευνας και διάσωσης και το δεύτερο ως εναέριο ταξί.

Σύμφωνα με τον κ. Ερούρετεν, το ελικόπτερο ταξί θα διενεργεί καθημερινά δρομολόγια, μέρα και νύχτα, προς τη Βοκολίδα, την Κερύνεια, τον Καραβά, τον Άγιο Επίκτητο, το Πέργαμος και το παράνομο αεροδρόμιο. Στις περιοχές της Μόρφου, τη Λεύκας και της Καρπασίας, πρόσθεσε, επειδή δεν υπάρχουν φωτιζόμενες πίστες ελικοπτέρου, θα πραγματοποιούνται δρομολόγια μόνο κατά τη διάρκεια της μέρας. Εκτός από ταξί, θα είναι επίσης διαθέσιμα για πανοραμικές εκδρομές πάνω από την Κύπρο για τουρίστες και ντόπιους, είπε.

Όπως ο ίδιος δήλωσε, μετά τα ελικόπτερα, η εταιρεία του θα προχωρήσει και στην υπηρεσία ενοικίασης 6 αεροπλάνων τζετ για δρομολόγια σε όλο τον κόσμο.

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση