3.1.2022 10:26

«Ήμουν πολύ καλός γονιός πριν αποκτήσω παιδιά»

Αυτός είναι ο τίτλος της δράσης που θα πραγματοποιήσει η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου στα Καρδάμυλα.

Τι σημαίνει να είσαι «καλός γονιός»; Οι απαντήσεις στο ερώτημα αυτό είναι πιθανότατα άπειρες! Ένα πράγμα, όμως, που αξίζει να σημειωθεί είναι, ότι το να είσαι καλός γονιός, δεν σημαίνει να είσαι τέλειος γονιός –γιατί κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.

Κατόπιν αιτήματος του Νηπιαγωγείου Καρδαμύλων ,θα πραγματοποιηθούν δύο συναντήσεις διάρκειας δύο ωρών η καθεμία στο χώρο του Nηπιαγωγείου στις 19/01/2022 και 16/03/2022. Η δράση με θεωρητικό και βιωματικό τρόπο, εστιάζει στην επικοινωνία γονέων και παιδιών.

Την οργάνωση και υλοποίησή της δράσης θα αναλάβουν οι Ψυχολόγοι, Πηνελόπη Σπεντζούρη και Μαρία Κωστούλα και η Κοινωνική Λειτουργός, Ελένη Πίπα. Η δράση απευθύνεται σε γονείς και εκπαιδευτικούς των μαθητών του νηπιαγωγείου Καρδαμύλων.

Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση των επικοινωνιακών δεξιοτήτων στη σχέση γονιού-παιδιού καθώς και η ανάδειξη πιθανών δυσκολιών στην άσκηση του γονεικού ρόλου.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2271020000 (εσωτ.2). Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Μάθετε περισσότερα για το έργο και τις δράσεις της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Χίου του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου στο www.kpechios.org.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ