13.1.2015 19:32

Η πιο αναπάντεχη δωρεά

25 ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΔΩΡΙΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΟΥΜΠΑΡΗΣ

Το σκεπτικό του λίγο έως πολύ το είχε εξηγήσει λίγες ημέρες πριν, κατά τη διάρκεια της Οικονομικής Επιτροπής, με θέμα την αύξηση των ανταποδοτικών τελών.

«Δεν μπορούμε να πείσουμε τον κόσμο να μας ακολουθήσει αν εμείς οι ίδιοι δεν αλλάξουμε πρώτα από όλα. Να ζητάμε αύξηση των ανταποδοτικών όταν ακόμα και τα πιο στοιχειώδη απουσιάζουν; Πηγαίνετε στο Δημοτικό Κήπο να δείτε στις δημόσιες τουαλέτες, ούτε ένα καπάκι δεν υπάρχει. Και να ήταν μόνο εκεί; Δείτε τι γίνεται μέσα στο Δημαρχείο, η ίδια κατάσταση», είχε πει ο ίδιος, κάνοντας τους πάντες να πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα απλό παράδειγμα μεταξύ υπερβολής και γραφικότητας.

Ο Αντώνης Μπουμπάρης όμως δεν στάθηκε εκεί. Μία εβδομάδα μετά τη συζήτηση για την αύξηση των ανταποδοτικών κι αφού τα φώτα της δημοσιότητας απομακρύνθηκαν, επισκέφθηκε το γραφείο του αντιδημάρχου Καθαριότητας Γ. Μπελέγρη με δώρο τι άλλο… καπάκια τουαλέτας.

«Δεν θα ήθελα να δοθεί δημοσιότητα στο θέμα. Το έκανα γιατί πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να κάνουμε κάτι για το Δήμο, ώστε να πείσουμε τον κόσμο να μας ακολουθήσει. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν δικαιολογείται να λες ότι δεν έχεις λεφτά για 10 -20 καπάκια», είπε ο ίδιος μιλώντας στον «π». Τα παρέδωσε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο και αναμένει την τοποθέτηση τους! 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ