16.3.2016 10:28

Η ώρα του ξηλώματος στην Απλωταριά

ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΑΡΓΕΝΤΗ, ΑΠΛΩΤΑΡΙΑΣ, ΤΣΟΥΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Στη σκιά του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή σε 19χρονο συμπολίτη μας, το Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής αποφασίζει το ξήλωμα του ολισθηρού οδοστρώματος και την αντικατάστασή του με άσφαλτο ανάμεσα στις οδούς Αργέντη, Απλωταριάς, Στεφάνου Τσουρή και Καλαμπόκα.

Η μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας προβλέπει την αντικατάσταση των μαρμάρινων πλακών με λωρίδα ασφάλτου πλάτους 3 μέτρων, ώστε να μειωθεί κατά το μέγιστο η ολισθηρότητα του οδοστρώματος.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Λ. Παπαλάνη, το κόστος του έργου δεν αναμένεται να ξεπεράσει τις 11.000 ευρώ, κάτι που θα επιτρέψει την απευθείας ανάθεσή του ώστε να ξεκινήσει η εκτέλεση του όσο το δυνατόν συντομότερα.

Η έναρξη των εργασιών τοποθετείται χρονικά λίγο πριν το Πάσχα αφού η μελέτη θα πρέπει να εγκριθεί αρχικά από το Δ.Σ. Χίου και κατόπιν από την Οικονομική Επιτροπή. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ