31.10.2023 17:34

Η μικρή Αλεξάνδρα απέκτησε φτερά αγγέλου

Η Π.Ο.Α.μεΑ.Β.Α και οι Φορείς – Μέλη της στην Χίο συνήλθαν εκτάκτως σήμερα, Τρίτη 31/10/2023, μετά το θλιβερό και απροσδόκητο μήνυμα του θανάτου της μικρής Αλεξάνδρας Αμέντα (κόρη της Κατερίνας Χέλιου), μαθήτριας του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χίου.

Το τόσο απρόσμενο μήνυμα, δεν μπορεί κανείς να το συνειδητοποιήσει κυρίως γιατί πρόκειται για ένα παιδί, που μπορεί να είχε σοβαρή αναπηρία, όμως δεν σημαίνει ότι αυτό αποτελεί αιτία θανάτου.

Όλοι γνωρίζαμε τη φροντίδα και την αγάπη που περιέβαλαν το παιδί αυτό, η μητέρα και η γιαγιά του, το σχολείο και οι δάσκαλοι και όλοι όσοι συμμετείχαν στην εκπαίδευσή της, τους οποίους αντάμειβε με τα μεγάλα και τα εκφραστικά της μάτια και το γλυκό της χαμόγελο, ανταμοιβή ανεκτίμητη.

Η Ντρουλίτσα μας απέκτησε φτερά Αγγέλου και θα μπορεί να πετάξει ελεύθερα και να ταξιδέψει στον κόσμο εκείνο που η γήινη υπόσταση της, δεν της επέτρεπε.

Καλό ταξίδι Άγγελέ μας, είμαστε σίγουροι ότι η ανάμνηση του χαμόγελού σου, θα δίνει κουράγιο στην μαμά και την γιαγιά αλλά και σε όλους όσους σε αγαπούν και σε γνωρίζουν, για να αντέξουν την απουσία σου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ