9.12.2015 11:59

Η Χιώτισσα Ιωάννα Λουκάκη βραβεύτηκε ως “2016 Wedding & Honeymoon Specialist”

Με το βραβείο “2016 Wedding & Honeymoon Specialist” βραβεύτηκε η Ιωάννα Λουκάκη, ιδιοκτήτρια της εταιρείας Event-gr Weddings & Events, με έδρα τη Χίο.

Τα βραβεία αυτά έχουν θεσπιστεί από το Luxury Travel Guide Awards, ένα διεθνές πρόγραμμα που βραβεύει κάθε χρόνο εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες σε διάφορες κατηγορίες, ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρίες κ.α.

Από την αρχή του χρόνου, η ομάδα των The Luxury Travel Guide Awards, δεχόταν υποψηφιότητες  για Ευρωπαϊκές εταιρίες, ανεξάρτητα από το μέγεθος και την τοποθεσία της δραστηριότητάς τους και ψήφους από τους συνδρομητές των εκδόσεων The Luxury Travel Guide, επισκέπτες των online σελίδων της αλλά και από ειδικούς του τουρισμού για να καταλήξει στους καλύτερους για το 2016.

Συμφωνα με τον κ. Rupert Hemingway, Awards Director of The Luxury Travel Guide Awards, ο ανταγωνισμός φέτος ήταν πάρα πολύ σκληρός και οι φάκελοι υποψηφιοτήτων που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά από το τμήμα έρευνας του The Luxury Travel Guide, πλουσιότατοι και ο ένας καλύτερος από τον άλλο.

Η Ιωάννα Λουκάκη , που ζει και εργάζεται στη Χίο, οργανώνει γάμους και ειδικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα από το 2010. Η βράβευση αυτή έρχεται σαν επιστέγασμα της εξαιρετικής δουλειάς της και της ιδιαίτερης προσοχής στην λεπτομέρεια που την διακρίνει.

Τα Luxury Travel Guide Awards  έχουν χορηγό την United Airlines. Η United Airlines πετάει σε 362 προορισμούς σε 58 χώρες σε όλο τον κόσμο με 4,734 daily πτήσεις. Η ειδική έκδοση the Luxury Travel Guide Awards θα είναι διαθέσιμη στους επιβάτες των πτήσεων από τα 54 United Club Member Lounges στα αεροδρόμια που εξυπηρετεί η εταιρεία.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ