30.6.2022 18:00

Η δράση του Κέντρου Πρόληψης Χίου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, το Κέντρο Πρόληψης Χίου ναυτίλος διεξήγαγε μια περιήγηση στον όμορφο Κάμπο με «πυξίδα» την εξαιρετική παρουσίαση του κ. Σταύρου Σπυράκη, Υπεύθυνου του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ομηρούπολης.

Τη δράση ομόρφυναν με την παρουσία τους λυκόπουλα και πρόσκοποι του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Χίου, κάτω από την ακούραστη επίβλεψη της κ. Μαριλιάνας Χριστοφορίδη.

Επίσης, στη δράση συμμετείχαν η πρόεδρος κ. Μαργαρίτα Μαρτάκη και μέλη του Φιλοπρόοδου Ομίλου Κάμπου (ΦΟΚ), καθώς και η πρόεδρος κ. Ερμίνα Τάμαρη και μέλη του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Ομίλου Θυμιανών (ΜΕΟΘ).

Η περιήγηση κατέληξε στο Perivoli Citrus museum and café. Στον συγκεκριμένο χώρο οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις αναμνήσεις για τα παιχνίδια των παιδιών του Κάμπου στο παρελθόν -και τα παιδιά να γνωρίσουν βιωματικά κάποια από αυτά- από τον κ. Γιάννη Παϊδούση, συγγραφέα του βιβλίου «Καμπούσικες ιστορίες της βεγγέρας» (εκδ: Άλφα-Πι).

Το Κέντρο Πρόληψης Χίου ναυτίλος ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή τη δράση που «έβαλε ένα λιθαράκι» στη σύνδεση των ανθρώπων μεταξύ τους, με τον τόπο τους και την ιστορία του, στον αντίποδα της αποξένωσης, της μοναξιάς και του ατομισμού που οδηγούν στις εξαρτήσεις.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ