31.1.2015 11:13

Χωρίς ρεύμα η μισή Χίος και τα Ψαρά

ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ

Αντιμέτωπα με πολλαπλά προβλήματα στο δίκτυο παροχής ηλεκτρικού ρεύματος βρίσκονται από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ.

Η αρχή έγινε από τα Καρδάμυλα όταν στις 2 τα ξημερώματα κόπηκε αγωγός ηλεκτρικού ρεύματος με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ρεύμα τμήμα των Καρδαμύλων, Συκιάδα και Λαγκάδα.

Η ίδια εικόνα και στα νοτιόχωρα όπου εξαιτίας πτώσης πεύκου πάνω σε σύρματα της ΔΕΗ στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Συκούση, παρουσιάστηκαν προβλήματα ηλεκτροδότησης τα οποία όμως αποκαταστάθηκαν.

Το πιο σοβαρό πρόβλημα το αντιμετωπίζει από τις 6 το πρωί η Αμανή όπου κόπηκε κολώνα με αποτέλεσμα να σταματήσει η παροχή ηλεκτρικού στην Βολισσό και στα Ψαρά το οποία τροφοδοτούνται από τη βορειοδυτική Χίο.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της ΔΕΔΔΗΕ Γ. Καλαμάκη τα συνεργεία κάτω από αντίξοες συνθήκες καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση των ζημιών. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ