21.10.2013 21:11

Χαμηλοί ναύλοι για τις άγονες γραμμές της Οlympic Air από την Αegean

ΔΕΣΜΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΓΙΑ 15 ΝΗΣΙΑ

 Δέσμη πρωτοβουλιών σε 15 νησιά άγονων αεροπορικών γραμμών της Olympic Air θα πάρει η Αegean Airlines, με στόχο τόσο την αύξηση της κίνησης με χαμηλότερα ναύλα όσο και την αύξηση της συνδεσιμότητας με το εξωτερικό, ώστε και τα μικρότερα νησιά να επωφεληθούν από την τουριστική ανάπτυξη. Συγκεκριμένα, σε συνάντηση που είχαν οι διοικήσεις της Aegean και της Olympic Air με 32 εκπροσώπους από τα νησιά των άγονων γραμμών (εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, του επιμελητηρίου και των φορέων των νησιών), τέθηκαν σε συζήτηση οι αεροπορικές συνδέσεις αλλά και οι ιδιαιτερότητες στη λειτουργία των επιμέρους αεροδρομίων. Αναλυτικότερα, σχεδιάζονται από την 1η Δεκεμβρίου:

- δημιουργία και δεύτερου χαμηλότερου ναύλου ύψους 39 ευρώ για τα 12 νησιά άγονης γραμμής με απευθείας σύνδεση με την Αθήνα,

- προσφορά για τις συνδέσεις των νησιών με το εξωτερικό χωρίς χρέωση για το εσωτερικό σκέλος τους μήνες Νοέμβριο- Μάρτιο και με μικρή χρέωση (20 ευρώ ανά σκέλος, πλέον φόρων αεροδρομίου) για το διάστημα Απριλίου - Οκτωβρίου. Η δυνατότητα αυτή θα ισχύει για επιβάτες που ταξιδεύουν την ίδια ημέρα από εξωτερικό προς άγονες γραμμές (ή αντίστροφα) και εκτελούν και τα δύο σκέλη με πτήσεις της AEGEAN ή της Olympic air.

Τέλος, σχεδιάζεται αύξηση χωρητικότητας θέσεων για τους μήνες Ιούλιο-Σεπτέμβριο σε 7 από τους προορισμούς άγονων γραμμών, όπου είναι εφικτό επιχειρησιακά/ εμπορικά (Νάξος, Αστυπάλαια, Ικαρία, Ζάκυνθος, Σκιάθος, Κάρπαθος, Κύθηρα).

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ