27.10.2013 18:09

Γυναικεία υποψηφιότητα για τον Δήμο Οινουσσών

Η ΕΛΕΝΗ ΛΕΟΝΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Με μία ολιγόλογη ανακοίνωσή της στα τοπικά ΜΜΕ η Ε. Λεοντή μέχρι πρότινος Δημοτική Σύμβουλος ανακοίνωσε την πρόθεσή της να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο των Οινουσσών στις εκλογές του ερχόμενου Μαϊου. Η ίδια τονίζοντας ότι το νησί θα πρέπει να εκπροσωπηθεί από ανθρώπους που μένουν μόνιμα εκεί και όχι στο Λονδίνο ή την Αθήνα καταλήγει ότι ήρθε η ώρα η νέα γενιά να πρωτοστατήσει στα κοινά της μικρής κοινωνίας των Οινουσσών.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες

Έχω την τιμή να σας γνωρίσω την απόφαση μου να διεκδικήσω ως υποψήφια Δήμαρχος Οινουσσών την ψήφο σας στις επόμενες δημοτικές εκλογές .Την απόφαση μου αυτή την πήρα ύστερα από πολλή σκέψη και μεγάλο προβληματισμό .Αυτό που με οδήγησε στη σοβαρή αυτή απόφαση είναι η ειλικρινή αγάπη μου για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του. Υπηρέτησα ήδη τα κοινά ως δημοτική σύμβουλος επί οχτώ χρόνια. Πιστεύω ότι στην οχταετή θητεία επέδειξα υπευθυνότητα και συνέπεια .Μοναδικό κριτήριο είχα πάντα το καλό του νησιού μας. Η θητεία μου στα κοινά μου έδωσε την απαιτουμένη εμπειρία και με βοήθησε να διαπιστώσω άμεσα τους λόγους για τους οποίους η κατάσταση στον τόπο μας παραμένει στάσιμη.

Τις αποφάσεις για τον τόπο και τους ανθρώπους του ,τις παίρνουν κατά κύριο λόγο άνθρωποι που δεν μένουν μόνιμα στο νησί και είναι φυσικό επόμενο να αγνοούν η να παραβλέπουν τα ουσιαστικά προβλήματα που μας απασχολούν. Είναι καιρός λοιπόν οι αποφάσεις για τον τόπο να παίρνονται κατά κύριο λόγο από τους ανθρώπους που μένουν μόνιμα στο νησί μας, χρήσιμη βέβαια και η εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και των συμπατριωτών μας από την Αττική ,το Λονδίνο ή τη Χίο αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι σωστό να αποτελούν την πλειοψηφία και να καθορίζουν αυτοί την πορεία του τόπου.

Εμπρός λοιπόν να δημιουργήσουμε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!! Είναι καιρός πια να περάσει ο δήμος στα χέρια νέων ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο άδολα και ενδιαφέρονται ειλικρινά για το τόπο και τους ανθρώπους του .Θέλουμε δυνατό το νησί μας τα προβλήματα μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε αν είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με συνεργασία , σωφροσύνη , δικαιοσύνη , λογική και αξιοπρέπεια . ΩΈχουμε και την πείρα και το μεράκι και τη θέληση για μια Αιγνούσσα αντάξια στις παραδόσεις και την ιστορία της , για μια Αιγνούσσα όπως την οραματιζόμαστε οι άνθρωποι που βιώνουμε από κοντά τα προβλήματα της.

 

                                                                                                                                                ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

                                                                                                                                                ΕΛΕΝΗ ΛΕΟΝΤΗ

                                                                                                                                                ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ»  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ