6.8.2016 16:24

Γυαλιά- καρφιά και πάλι η ΒΙ.ΑΛ. [ΦΩΤΟ]

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΟ HOTSPOT TOY ΧΑΛΚΕΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Σκηνές απείρου κάλλους έζησαν για μία ακόμη φορά οι Αστυνομικοί που έχουν επιφορτιστεί με την ασφάλεια στο Hotspot στο Χαλκειός, καθώς αποτέλεσαν και πάλι στόχο ομάδας μεταναστών που τους επιτέθηκαν με πέτρες, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας τους για την ποιότητα του φαγητού.

Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι Αστυνομικοί η καταστροφική μανία τους έφθασε σε τέτοιο σημείο που για πολλοστή φορά έκαναν γυαλιά – καρφιά τους χώρους που στεγάζονται οι σκοποί ενώ ένας από τους Αστυνομικούς τραυματίστηκε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου.

 

Ξεσπούν μέσω διαδικτύου

Η αγωνία των Αστυνομικών για τη σωματική τους ακεραιότητα αποτυπώνεται πλήρως στη διαδικτυακή έκκληση που απευθύνουν για την ενίσχυση του hotspot με δεύτερη διμοιρία ΜΑΤ.

«Το θέαμα με τα αίματα στους τοίχους είναι Σοκαριστικό. Ζητάμε την ενίσχυση με δεύτερη διμοιρία και την αριθμητική ενίσχυση των αστυνομικών της ΒΙ.ΑΛ.. Ζητάμε να φτιαχτούν πόρτες που μπορούν να συγκρατήσουν τον όχλο καθώς οι ήδη υπάρχουσες συγκρατούν μόνο τα παιδάκια του νηπιαγωγείου. Ζητάμε να γίνει επιτέλους η τέταρτη έξοδος προς την ανακύκλωση για να μπορεί να βγει η δύναμη κατευθείαν μπροστά στον δρόμο εάν αποκόψουν τις άλλες.
Έχουμε έρθει να εκτελέσουμε Υπηρεσία αλλά η πολιτική ηγεσία μας έχει εκθέσει σε αδικαιολόγητο κίνδυνο. Κάποιοι από πολιτική ιδεοληψία και διαστροφή αφήνουν εκθέτους τους αστυνομικούς.

Αν δεν κάνετε κάτι είναι μαθηματικός βέβαιο ότι το χώμα θα βαφτεί κόκκινο με αίμα Αστυνομικού.
Έχουμε γυναίκες παιδιά και μάνες που μας περιμένουν να γυρίσουμε πίσω».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ