7.12.2015 14:53

Γευσιγνωσία της μοναδικής ποικιλίας καφέ "Esmeralda" στο MyCafe

Έναν καφέ διαφορετικό από τους συνηθισμένους θα μας παρουσιάσει αύριο στις 17:00 στο κατάστημα MyCafe στην Λεωφόρο Ενώσεως ο βραβευμένος baristaτης Tafκαι δεύτερος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Brew Κωνσταντίνος Ιατρίδης. Ο Αργύρης Σαραντής, ιδιοκτήτης του MyCafe μιλώντας στον «π» ανέφερε ότι η παρουσίαση της συγκεκριμένης ποικιλίας καφέ θα γίνει σε 5 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα, μεταξύ αυτών και το δικό του. «Ο μοναδικός καφές , auction lot ES-W-8 Reyna Carnaval 100% Geisha, από τη σειρά Taloumis Family Limited Reserve - Exotic varieties, από την hacienda La Esmeralda - Παναμά, περιορισμένης παραγωγής, θα παρουσιαστεί για μία μόνο ημέρα στο κατάστημά μας και σε άλλα τέσσερα καταστήματα στη χώρα μας», είπε ο Αργύρης προσθέτοντας ότι η  TAF είναι ελληνική εταιρεία και εξασφάλισε τους εκλεκτότερους κόκκους από διακεκριμένες φάρμες του κόσμου, προσφέροντας την ευκαιρία στο κοινό της Χίου και της Ελλάδας να δοκιμάσει καφέδες σπάνιους, μεγάλης αξίας και απρόσιτους στο ευρύ κοινό.

Όσοι από εσάς είστε λάτρεις του αυθεντικού καφέ, περάστε αύριο μια βόλτα από το MyCafé, προκειμένου να γευτείτε την μοναδική ποικιλία Esmeralda

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ