20.5.2025 22:29

Γενική Συνέλευση και εκλογές νέου Δ.Σ. για τον Λέοντα Αλλάτιο

Σε τακτική Γενική Συνέλευση καλούνται τα μέλη του Λαογραφικού Πολιτιστικού Ομίλου Χίου "Λέων Αλλάτιος", την Τρίτη 27 Μαΐου 2025, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδρίων του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Χίου, με στόχο την αξιολόγηση του έργου της διοίκησης, τον προγραμματισμό δράσεων και την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην πρόσκληση, αναφέρονται τρία βασικά θέματα ημερήσιας διάταξης: ο ετήσιος διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ., ο προγραμματισμός των δράσεων για το υπόλοιπο του 2025 και το 2026, και η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη τριετία 2025-2028.

«Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για εκλογή τους στο νέο Δ.Σ., πρέπει να καταθέσουν σχετική αίτηση στη Γραμματέα του Συμβουλίου κ. Καλλιόπη Σαρμουσάκη, μέχρι την Παρασκευή 23 Μαΐου 2025», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ