1.4.2024 11:29

Γεμάτο με φόλες όλο το νησί

Καταγγελία από τον Δήμο Χίου

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμος Χίου και τα φιλοζωικά σωματεία του νησιού ενημερώθηκαν ότι σε πολλές περιοχές όπως στα Αρμόλια, Θυμιανά, Νένητα , Γρίδια, Φλάτσια, Καλλιμασιά, Λιλικά αλλά και στην πόλη της Χίου και συγκεκριμένα στην Ευαγγελίστρια έριξαν φόλες με αποτέλεσμα πολλά αδέσποτα ζώα (σκυλιά και γάτες) που ζούσαν αρμονικά με τους κατοίκους εκεί αλλά και δεσποζόμενα ζώα να βρουν τραγικό θάνατο.

Έγινε μήνυση κατά παντός υπευθύνου από την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Νενήτων στο Α.Τ της Καλαμωτής και ο Δήμος Χίου προγραμματίζει άμεση συνάντηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης.

Ο Δήμος Χίου που καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες, καλεί τους πολίτες να μην είναι συνένοχοι σε τέτοια εγκλήματα που μόνο πολιτισμό και παιδεία δεν προάγουν για την κοινωνίας μας αλλά να κατονομάσουν τους ένοχους ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά όπως ορίζει ο νόμος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ