13.6.2016 10:50

«Fam trip» Ρώσων bloggers στη Χίο

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Τις καλές σχέσεις της Ελλάδας με τη Ρωσία αλλά και την κρίση που έχει προκύψει με την Τουρκία εκμεταλλεύεται ο ΕΟΤ, που στο πλαίσιο προβολής και προώθησης νησιών που έχουν πληγεί από το μεταναστευτικό, τα συστήνει στο κοινό της Ρωσίας.

Η νέα πρωτοβουλία αφορά σε ταξίδι εξοικείωσης- fam trip- με τη Χίο και απευθύνεται σε Ρώσους bloggers αλλά και διαμορφωτές γνώμης, με απώτερο σκοπό την προώθηση και προβολή των νησιών μας στην αγορά της Ρωσίας.

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί από τις 21 - 24 Ιουνίου και την φιλοξενία των bloggers θα αναλάβουν τόσο οι τοπικοί επαγγελματικοί φορείς του τουρισμού όσο και οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με τα στελέχη του ΕΟΤ η πραγματοποίηση «fam trip» από τη Ρωσία επιδιώχθηκε τους τελευταίους μήνες λόγω του αυξανόμενου τουριστικού ρεύματος από τη Ρωσία, κάτι που ίσως λειτουργήσει ως αντίμετρο στην τουριστική εξάρτηση της Χίου αποκλειστικά από την Τουρκία. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ