16.4.2014 11:47

Εξουσιοδότηση Υποβολής Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης έτους 2014

Μέχρι την Τρίτη 22 Απριλίου έχουν δικαίωμα οι μαστιχοπαραγωγοί να υποβάλουν αίτηση ενιαίας ενίσχυσης. Η Ένωση Μαστιχοπαργωγών Χίου, ενημερώνει όσους πρόκειται να υποβάλουν Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης για το έτος 2014, ότι θα πρέπει να επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ με τους πρωτοβάθμιους Συνεταιρισμούς στους οποίους είναι εγγεγραμμένα μέλη προκειμένου να προμηθευτούν και να υπογράψουν τα έντυπα των εξουσιοδοτήσεων Υποβολής Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης 2014 και να θεωρήσουν το  γνήσιο της υπογραφής τους από Δημόσια Αρχή.
Πρόκειται για μία διαδικασία που ισχύει φέτος, για πρώτη φορά και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης 2014.
Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ένωση Μαστιχοπαργωγών Χίου  στα τηλέφωνα 2271021001-3 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή με τα γραφεία των Α’βάθμιων συνεταιρισμών.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ