16.1.2024 18:56

ΕΒΑΤ - Κοπή πίτας παρουσία πλήθους κόσμου και αιρετών της Χίου

Την Κυριακή 14.1.2024 έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Ένωση Βρονταδουσίων Αττικής στο ξενοδοχείο Oasis. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι των αρχών της Χίου, όπως ο βουλευτής Χίου της ΝΔ Ν.Μηταράκης, ο βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ, Σ.Μιχαηλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Παντελής Μπουρνιάς η πρόεδρος της ΟΧΣΑ, Μ.Βαρώνη, η Α. Προκοπίου και ο Διευθυντής των ναυτιλιακών επιχειρήσεων Κολάκη, Α.Φαράκλας.Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο νέος Πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, Βρονταδούσης, Σταμάτης Κριμιζής.

Την αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ.Μάρκος. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΔΣ της  ΕΒΑΤ Γιάννης Γκιάλας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν αριστούχοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων απόφοιτοι του Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου Βροντάδου. Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι εξής φοιτητές: Mουντέ Δωροθέα (ΓΕΛ), Μαζωνάκη Δέσποινα (ΓΕΛ), Παπαχρήστου Μαρία (ΓΕΛ), Παντελίδης Νικόλαος (ΕΠΑΛ) και Τσουκάρης Νικόλαος (ΕΠΑΛ).

Στο τέλος της εκδήλωσης σύσσωμο το Δ.Σ. και νέοι του Βροντάδου τραγούδησαν τα κάλαντα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ