24.11.2023 15:48

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ομήρειο

Η Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας Χίου ενημερώνει ότι με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Βορείου Αιγαίου -ΑΜΕΑ Χίου και του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου από τις 09:00 έως τις 13:30 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου αναφέρει:

Με σύνθημά μας «Το αίμα δίνει ζωή» καλούμε όλα τα μέλη μας αλλά και συμπολίτες μας να συμβάλλουν σε αυτή τη σημαντική δράση.

Παράλληλα, μέσα από αυτή τη δράση και τη συνδιοργάνωση ο σύλλογός μας θέλει να αναδείξει και να διαμαρτυρηθεί για τα κενά στην παράλληλη στήριξη, στα τμήματα ένταξης, στο ειδικό βοηθητικό προσωπικό, σε σχολικούς νοσηλευτές. Θεωρούμε αδιανόητο τη σημερινή εποχή τα παιδιά να μένουν αστήριχτα και οι εκπαιδευτικοί να μοιράζονται σε δυο και τρία παιδιά ή σε δυο και τρία σχολεία. Θεωρούμε αδιανόητο να θεωρούνται κόστος οι ανάγκες των παιδιών. Γι αυτό και η πάλη μας πρέπει να είναι συνεχής ώστε να υπάρχει μόνιμο σταθερό προσωπικό για όλα τα παιδιά, αξιοπρεπή σχολεία και ασφαλή κτίρια.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ