Στα Ψαρά με στόχο τη συζήτηση για τις ανάγκες του Δήμου ενόψει της ενεργοποίησης του νέου ΕΣΠΑ θα μεταβεί η Χρ. Καλογήρου.
Στη συνάντηση που θα έχει με τον Δήμαρχο Κ. Βρατσάνο θα δοθεί έμφαση στην κάλυψη των αναγκών στις βασικές υποδομές και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών, τα προγράμματα κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης καθώς και σε θέματα σχετιζόμενα με την τουριστική ανάπτυξη και την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας.
Αντικείμενο των συζητήσεων, επίσης, θα αποτελέσει η προσπάθεια ανάδειξης της συμβολής των Ψαρών στον απελευθερωτικό αγώνα με κατάλληλες παρεμβάσεις στους ιστορικούς τόπους και τα μνημεία.
Η Περιφερειάρχης θα παρευρεθεί επίσης στις εκδηλώσεις μνήμης για την 192η επέτειο του Ολοκαυτώματος των Ψαρών.
Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο
Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News