3.10.2018 12:02

Ένα βήμα πριν την υλοποίηση το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης ΠΣΑμεΑ

Δημοπρατείται στις 30 Οκτωβρίου με συνολικό προϋπολογισμό 760.000 ευρώ

Μία σημαντική κοινωνική υποδομή που θα λύσει ένα μείζον κοινωνικό πρόβλημα, αυτό της επαρκούς και αυτόνομης διαβίωσης ατόμων με αναπηρία στο νησί μας φθάνει πλέον στο στάδιο της υλοποίησης.

Με απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ενέκρινε την προκήρυξη διαγωνισμού με ανοιχτή διαδικασία για το έργο «Βελτίωση υποδομών για τη στέγαση Μικτού Κέντρου Διημέρευσης ΠΣΑμεΑ».

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμούς 760.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και θα δημοπρατηθεί στις 30 Οκτωβρίου ενώ η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου.

Σε αυτά τα χρήματα περιλαμβάνεται η δαπάνη των εργασιών, τα απρόβλεπτα και η αναθεώρηση.

Στο πλαίσιο του έργου θα πραγματοποιηθεί ανακαίνιση μέρους του κτιρίου «Οίκος Αγάπης» και πιο συγκεκριμένα αλλαγές στις όψεις και την εσωτερική διαρρύθμιση του κτηρίου, ενώ παράλληλα θα γίνει προμήθεια εξοπλισμού λειτουργίας του Μικτού Κέντρου.

Με την υλοποίηση του έργου θα αναβαθμιστεί η λειτουργικότητα των υφιστάμενων χώρων, με αποτέλεσμα την αναβάθμιση και επέκταση των δραστηριοτήτων και των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της διαβίωσης και δημιουργικής απασχόλησης των ατόμων με αναπηρία. Παράλληλα, με την ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου θα μειωθεί το κόστος λειτουργίας του χώρου.

 

Αρχείο PDF

6Ψ2Π7ΛΩ-ΙΕΟ 9c59c9efbf

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ