25.7.2016 19:42

Ένα ατύχημα της άλλαξε τη ζωή

Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΗΣ

Ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο πριν από τέσσερα χρόνια της άλλαξε τη ζωή και την καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο.  Η Κέλλυ Λουφάκη αποδεχόμενη τα νέα δεδομένα της ζωής της βρήκε καταφύγιο και διέξοδο στον αθλητισμό. « Στις 25 Ιουλίου του 2012 τραυματίστηκα πολύ σοβαρά ύστερα από ένα ατύχημα που είχα με το αυτοκίνητο μου. Νοσηλεύτηκα για αρκετό καιρό σε νοσοκομείο των Αθηνών και όταν ξεκίνησε η διαδικασία της αποκατάστασης μου ανακοίνωσαν ότι θα είμαι σε αμαξίδιο. Δεν ήταν εύκολο αλλά δεν θέλησα στιγμή να παραδοθώ στη μοίρα», δηλώνει η Κέλλυ Λουφάκη.

Η ενασχόλησή της με τη ξιφασκία ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και από τότε μέχρι σήμερα έχει αποσπάσει πλήθος διακρίσεων. « Είμαι πρωταθλήτρια  Ελλάδος στη ξιφασκία με αμαξίδιο και προετοιμαζόμουν για τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν παραιτούμε όμως, ούτε απογοητεύομαι. Ο αθλητισμός με βοηθάει να είμαι αισιόδοξη», σημειώνει η πρωταθλήτρια Ελλάδος προσθέτοντας ότι είναι ιδιαιτέρως χαρούμενη που συμμετέχει στις εκδηλώσεις που συνδιοργανώνουν οι σύλλογοι «Η παρέα εν δράσει» και οι «Ίωνες». « Μαζί με άλλους αθλητές  θα μιλήσουμε για τον αθλητισμό και το ολυμπιακό ιδεώδες ενώ θα συμμετέχω και στα εργαστήρια προσομοίωσης. Καλό θα ήταν όλοι οι Χιώτες να παρακολουθήσουν το διήμερο των εκδηλώσεων που διοργανώνουμε την Παρασκευή και το Σάββατο στην πλατεία Βουνακίου και στο Ομήρειο αντίστοιχα», κατέληξε η Κέλλυ Λουφάκη.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ