25.6.2012 18:49

Έμπλεξαν τις άγκυρές τους Erturk και Psara Glory

Έσπασαν τα νεύρα των επιβατών του σκάφους Erturk σήμερα το πρωί, όταν καθυστέρησαν για πάνω από μια ώρα να αναχωρήσουν για τον Τσεσμέ. Το πλοίο δεν μπορούσε να σαλπάρει, αφού η άγκυρα του ήταν «καπελωμένη» από αυτήν του Psara Glory.
Το Psara Glory μετατοπίστηκε 20 μέτρα δεξιότερα, απελευθέρωσε την «φυλακισμένη» άγκυρα του τούρκικου σκάφους και του έδωσε τη δυνατότητα να σαλπάρει, αφήνοντας ως μόνη πικρή γεύση στους επιβάτες του,  ότι έχασαν μια ώρα από την εκδρομή ή τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.
Τo πλήρωμα του τούρκικου πλοίου ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που καθυστερούν από παρόμοιο περιστατικό και έχουν ζητήσει από το λιμεναρχείο να ληφθεί μέριμνα. Ο προϊστάμενος της Λιμενικής Αστυνομίας Κ. Τριπολίτης υποστηρίζει ότι το Λιμεναρχείο δεν έχει στη διάθεση του κανένα σχετικό αίτημα.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ