23.4.2012 19:33

Ελληνοτουρική αδελφοποίηση

Αδελφοποίηση μεταξύ του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Χίου «Όμηρος» και του Τουρκικού Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου του Τσεσμέ (ÇEŞME ESNAF SANATKARLAR ODASI), θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 28/4 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Χίου.
Στα πλαίσια της αδελφοποίησης θα φθάσουν στο νησί μας το Σάββατο το πρωϊ 65 μέλη της Τουρκικής αποστολής με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου του Τσεσμέ Mustafa Cenger, Επιμελητηριακούς παράγοντες, Ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, Ενοικιαζομένων δωματίων, Τουριστικούς πράκτορες και Δημοσιογράφους. Κατά την διάρκεια της αδελφοποίησης θα τιμηθούν ο πρώην και ο νυν διευθυντής του γραφείου τουρισμού του Τσεσμέ, όπως και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.  Η αποστολή θα φιλοξενηθεί στα καταλύματα μας.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2ημερη παραμονή της τουρκικής αποστολής, μεταφορές, ξενάγηση-εκδρομή στα νοτιόχωρα, γεύματα και διασκέδαση. Το 2ο στάδιο της αδελφοποίησης θα γίνει στο Τσεσμέ στις 12 &13 Μαίου.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ