17.10.2018 18:21

Ελ. Ντουρουντούς: Μικρού και μεσαίου μεγέθους η εγκληματικότητα στη ΒΙ.ΑΛ.

Στοιχεία για το έργο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου έδωσε στη δημοσιότητα ο Προϊστάμενος της Γ.Α.Δ.Π. Ελ. Ντουρουντούς. 

Από 1/1/2018 μέχρι και τις 16/10/18 πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα νησιά 1.098 συλλήψεις εκ των οποίων οι 120 έχουν μετατραπεί σε προσωρινές κρατήσεις με απόφαση της Δικαιοσύνης.

Σε ότι αφορά στη Χίο οι συλλήψεις αλλοδαπών και ημεδαπών ανέρχονται σε 145, εκ των οποίων οι 11 έχουν μετατραπεί σε προσωρινές κρατήσεις, οι 2 στις φυλακές και οι υπόλοιπες στη Δικαιοσύνη.

Από τις 145 συλλήψεις οι 109 αφορούν αλλοδαπούς. Σε ότι αφορά στην εγκληματικότητα της ΒΙ.ΑΛ. αυτή ανέρχεται σε 77 συλληφθέντες ενώ από πλευράς ποινικής βαρύτητας έχουν χαμηλό ή μεσαίο μέγεθος.

Τέλος ο κ. Ντουρουντούς σημείωσε ότι οι οργανικές θέσεις στην Α.Δ. Χίου είναι εξασφαλισμένες κατά 92%.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ