1.7.2013 11:59

Έκοψαν τις πινακίδες μονοδρόμησης του Φραγκομαχαλά (ΦΩΤΟ)

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

Πριν  στεγνώσει το μελάνι στις ταμπέλες της μονοδρόμισης της οδού Μονομάχου στο Φραγκομαχαλά και το τσιμέντο που της στήριζε στο οδόστρωμα, κάποιοι πήγαν και έκοψαν ή ξερίζωσαν μερικές από αυτές, γιατί προφανώς οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν τους βολεύουν. Δεν μπορούν οι καλομαθημένοι κύριοι να κάνουν μερικές εκατοντάδες μέτρα παραπάνω με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές τους για να εξυπηρετηθούν και επέλεξαν την γνωστή μέθοδο των κουκουλοφόρων.

«Κατάστρεψε και φύγε χωρίς να μάθουν ποιος είσαι».

Άθλιους και ιδιοτελείς μπορείς να τους πεις, αλλά δεν αλλάζει τίποτα.

Όσο ο κοσμάκης συνεχίζει να ζει στην κοσμάρα του και να μην υποτάσσει το συμφέρον του στο γενικό καλό, θα γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων απαράδεκτων ενεργειών…

Αυτοί που δεν δήλωσαν και δεν δημοσιοποίησαν ποτέ την αντίθεση τους για τη μονοδρόμιση, αυτοί που δεν είπαν ποτέ στον Ιάκωβο Μπριλή ότι διαφωνούν με αυτά που λέει, αυτοί, που δεν πήγαν ποτέ σε μια συνεδρίαση του συλλόγου του Δεσμού του Φραγκομαχαλά να καταθέσουν και να θέσουν σε δημόσια διαβούλευση τις θέσεις τους τώρα που έγινε ένα έργο, αλλά θίχτηκε το μικροσυμφέρον τους ξύπνησαν ξαφνικά από τον ύπνο του Ανατολίτη Χιώτη και πήραν το νόμο στα χέρια τους, χωρίς φυσικά να έχουν το θάρρος και την εντιμότητα να δράσουν και να μιλήσουν επώνυμα.

Αλλά είναι και τουλάχιστον αφελείς! Θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουν ότι με την πράξη τους απλά και μόνο αναγκάζουν την πολιτεία να αστυνομεύσει την εφαρμογή του μέτρου, ότι φέρνουν την τροχαία και τη δημοτική αστυνομία μέσα στα σπίτια τους;

Δύο πράγματα είναι σίγουρα. Πρώτον τους τυφλώνει η ιδιοτέλεια τους και δεύτερον θα καταφέρουν το εντελώς αντίθετο από αυτό που επιδιώκουν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ