22.10.2021 12:25

Εκλογές στον Σύλλογο "Φίλοι Μονοπατιών Χίου"

Η διοίκηση του Συλλόγου Φίλοι Μονοπατιών Χίου, καλεί τα μέλη σε εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου (5 μέλη) και Ελεγκτικής επιτροπής (3 μέλη), διετούς θητείας.

1. Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021, και ώρα 16:00, στο καφέ “Aeriko” στον Καρφά. Τηλέφωνο: 22710.32336.

Για την πραγματοποίηση της εκλογικής διαδικασίας είναι απαραίτητη η παρουσία του 50% συν 1 των μελών του Συλλόγου, από τα οποία θα σχηματιστεί επί τόπου τριμελής εφορευτική επιτροπή.

Δικαίωμα συμμετοχής σύμφωνα με το καταστατικό έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

2. Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους, είτε για το Διοικητικό Συμβούλιο, είτε για την Ελεγκτική επιτροπή, καλούνται να την υποβάλουν εγγράφως ως τις 25/10, στον

πρόεδρο, κ. Γιώργο Χαλάτση, στο gchalatsis2@gmail.com.

3. Εάν κάποιο μέλος δεν έχει τη δυνατότητα να παραστεί στις εκλογές, μπορεί να εξουσιοδοτήσει εγγράφως ένα άλλο μέλος, να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Για να είναι έγκυρη η

εξουσιοδότηση αυτή, πρέπει να την κοινοποιήσει με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ως τις 26/10, στον πρόεδρο (κ. Γ. Χαλάτση στο gchalatsis2@gmail.com).

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ