15.2.2017 19:54

Το έκαψαν οι Πυργούσοι της Αττικής [ΦΩΤΟ]

Με ξεχωριστή επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Πυργουσών Αττικής  στο Περιστέρι.
Πολύς κόσμος, Πυργούσοι και φίλοι τους και όχι μόνο, τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου και χάρηκαν μια επιτυχημένη βραδιά με πολύ κέφι και χορό, με τους ήχους παραδοσιακής μουσικής, από το εκλεκτό συγκρότημα της Μαρίας Σκουλά και του Νίκου Ευβοιώτη.

 Στο χαιρετισμό της η πρόεδρος του συλλόγου, κ. Μαρία Μπρη- ευχήθηκε σε όλους καλή Αποκριά και καλή διασκέδαση. Έκρινε πως μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που ζούμε η συγκεκριμένη μέρα θα είναι αντίδοτο και χαρακτήρισε ως την ψυχή του συλλόγου, όλους τους καλούς φίλους που παραβρέθηκαν και τον στηρίζουν με κάθε τρόπο,ευχαριστώντας τους και εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου!

Τελικά,ο ετήσιος χορός,εξελίχθηκε σε μια πολύ όμορφη βραδιά, παρέα με εκατοντάδες συγχωριανούς και φίλους, με πολύ κέφι. Ο διπλός που κάλεσε να αναβιώσουν η πρόεδρος Μαρία Μπρη- Παπαμακαρίου  οι παρευρισκόμενοι, ήταν διπλός(δύο μεγάλοι κύκλοι),και συγκινήθηκαν όλοι με αυτό το Πυργούσικο αποκριάτικο έθιμο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο μέχρι πρότινος Γεν Γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας Γιάννης Θεοτοκάς, ο πρόεδρος της ΟΧΣΑ Αργύρης Κοκκινάκης,ο πολιτευτής Χίο Σταύρος Μιχαηλίδης,ο Αντιπρόεδρος της ΟΧΣΑ Κώστας Λυμπουσάκης, ο ναύαρχος Γιάννης Βοριάς, ο πρόεδρος των Μεστούσων Χίου Αττικής Αυγουστής Πατατουκάκης κ.α..

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ