5.4.2016 18:51

Το έκαναν καινούργιο

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα εθελοντισμού αλλά και ομαδικής εργασίας οι υπεύθυνοι του Ιωνικού Κολυμβητηρίου διοργάνωσαν την περασμένη Κυριακή εθελοντική δράση καθαρισμού των αύλειων χώρων με την συμμετοχή μελών της ΟΜΙΚΡΟΝ, των διοικητικών συμβουλίων της ΑΟΑ, της ΠΕΚΕΒ και του ΝΟΧ αλλά και παιδιών που καθημερινά δραστηριοποιούνται στο Κολυμβητήριο. «Πρωτίστως θέλουμε τα παιδιά που δραστηριοποιούνται στο Κολυμβητήριο μέσω της συμμετοχής τους σε ομάδες να ενδιαφέρονται για τους χώρους που κινούνται. Νομίζω ότι το πρώτο θετικό βήμα έγινε την Κυριακή αφού αρκετά παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έδωσαν το παρόν στην εθελοντική δράση καθαρισμού», δήλωσε στον «π» ο υπεύθυνος του Ιωνικού Κολυμβητηρίου Νικ. Λαμπρινούδης.

Τα παιδιά μαζί με τους εθελοντές μέλη της ομάδας ΟΜΙΚΡΟΝ καθάρισαν τους αύλειους χώρους του Κολυμβητηρίου από τα  σκουπίδια ενώ με την βοήθεια των μεγαλυτέρων   κλάδεψαν δέντρα, έκοψαν χόρτα και ευπρέπισαν όλη την εξωτερική έκταση. Ταυτόχρονα ενημερώθηκαν εκτενώς για τις δράσεις της ομάδας ΟΜΙΚΡΟΝ. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ