17.4.2012 16:21

Έκαναν Ανάσταση εν πλω (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΟΥ "ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ" ΣΤΑ ΨΑΡΑ

Πίσω στο Λαύριο γύρισαν οι επιβάτες του Ε/Γ-Ο/Γ «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ», που αναχώρησαν στης 12:00 το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, και αυτό γιατί λόγο ισχυρών ανέμων και το μέγεθος του πλοίου, η προσέγγιση στο λιμάνι των Ψαρών ήταν επισφαλής, οπός δήλωσε ο πλοίαρχος στης 18:00 το απόγευμα περίπου, εφόσον είδη είχε επιχειρήσει να προσέγγισή στο λιμάνι με αρνητικά αποτελέσματα, και συνέχισε το δρομολόγιο του για Μεστά Χίου όπου έφθ​ασε στης 20:00.

Ωστόσο και κατά την επιστροφή του πλοίου από Μεστά Χίου προς Ψαρά - Λαύριο, ο πλοίαρχος επιχείρησε να προσέγγισή εκ νέου στο λιμάνι των Ψαρών στης 22:30, αλλά και αυτή η προσπάθεια είχε αρνητικά αποτελέσματα.

Έτσι αποφασίστηκε να συνεχίσει για το Λαύριο, με του επιβάτες που είχαν προορισμό τα Ψαρά να βρεθούν και πάλι πίσω στο Λαύριο στη 05:00 το πρωί, ενώ έκαναν Ανάσταση εν πλω.

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ