16.6.2014 17:16

Έχουν γνώση οι φύλακες;

Διαρρέουν πολλά αυτή την περίοδο, τα περισσότερα από αυτά αβάσιμα. Με το λαό βέβαια να λέει ότι όπου καπνός, κάπου εκεί κοντά καίει και η φωτιά. Λέγεται δηλαδή ότι ορισμένα από τα στελέχη της νυν δημοτικής αρχής έχουν αρχίσει να κάνουν τα … γλυκά μάτια στο επιτελείο της «Πρωτοβουλίας», ελπίζοντας ότι θα διατηρηθούν στη θέση τους ή ότι θα συμπεριληφθούν στο πλάνο διεύρυνσης του δημοτικού σχήματος.
Λέγεται ότι σύμβουλοι της «Πρωτοβουλίας», κυρίως από τις Δημοτικές Ενότητες της υπαίθρου, σηκώνουν πρόωρο μπαϊράκι, ζητώντας να διατηρηθούν οι χωρικές αντιδημαρχείες για να βολέψουν το κορμάκι τους. Λέγεται ότι συγγενείς πρώτου βαθμού δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής Ενότητας Χίου ζητούν από τις δημοτικές υπηρεσίες να τους υποδείξουν ποιες είναι οι μη αιρετές έμμισθες θέσεις.
Θα ακούσουμε πολλά σίγουρα μέχρι το σχηματισμό της νέας δημοτικής αρχής.
Κι εδώ είναι η πρώτη μεγάλη μάχη της. Θα κόψει πρόωρα το βήχα σε όσους επιθυμούν να σκαρφαλώσουν στις πλάτες της;
Ο σκληρός πυρήνας γύρω από το Μαν. Βουρνού διαβεβαιώνει ότι έχουν γνώση οι φύλακες. Και πως είναι αποφασισμένοι να επιλέξουν τους άξιους στις βασικές θέσεις ευθύνης. Ας το αφήσουμε να φανεί στην πράξη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ