13.7.2015 10:36

Έφθασαν τα Canadair στο Βόρειο Αιγαίο

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Σάμου Ν. Κατρακάζου αλλά και του διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου Πύραρχου Φ. Δημαρέση έγινε η υποδοχή στη Σάμο των δύο πυροσβεστικών αεροσκαφών τύπου Canadair αλλά και των πληρωμάτων τους.

Ο κ. Κατρακάζος δήλωσε σχετικά :

«Κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που ζει η πατρίδα μας η ανάγκη προσφοράς από όλους είναι περισσότερο απαραίτητη, σήμερα. Μετέφερα στα πληρώματα των πυροσβεστικών αεροπλάνων, που εδρεύουν πλέον στο αεροδρόμιο της Σάμου τις απεριόριστες ευχαριστίες όλων των κατοίκων των νησιών μας για το ανεκτίμητο έργο, που με τόσο υψηλό αίσθημα προσφοράς και καθήκοντος επιτελούν, όπως άλλωστε κάνουν όλοι οι ένστολοι (Ένοπλες Δυνάμεις, Πυροσβεστική, Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα) που από διαφορετικά μετερίζια υπηρετούν στα νησιά μας. Τόνισα επίσης, ότι παρά τις περιορισμένες δυνατότητες, απόφασή μας είναι να είμαστε πάντα διπλά τους.

Είχαμε μεταφέρει σε όλα τα επίπεδα ότι η παρουσία των αεροσκαφών στη Σάμο, σε συνδυασμό με την προσφορά όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών, αλλά και των εθελοντικών ομάδων,  αποτελεί ασπίδα προστασίας και είμαι ευχαριστημένος που η αλυσίδα σήμερα συμπληρώνεται».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ