29.1.2020 9:50

Η συγκινητική ανάρτηση του «Φάρου» Βαρβασίου για τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο

12 ολόκληρα χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα του θανάτου του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Με μία ανάρτησή του ο «Φάρος» Βαρβασίου θυμήθηκε την επίσκεψή του στη Χίο στις 21 Σεπτεμβρίου 2002.

«Ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Κυρός Χριστόδουλος επισκέφθηκε τον Φάρο μας τον Σεπτέμβρη του 2002. Ήταν τα 80 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή. Τίμησε τη Μικρασιάτισσα Μάνα στο πρόσωπο της Γεωργίας Τζοάννου - Τσίχλα σε ένα κατάμεστο Ομήρειο, την ημέρα που αναγορεύτηκε επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου μας.Τέλεσε το μνημόσυνο των Μικρασιατών στον Άγιο Χαράλαμπο του Βαρβασιού μας και επισκέφθηκε το Φάρο Βαρβασίου δίνοντας μας ευχές και την ευλογία του. Αιώνια η Μνήμη του. Έφυγε από τον κόσμο τούτο να συναντήσει τον Πλάστη του σαν σήμερα, 12 χρόνια πριν», αναφέρει σε ανάρτησή του.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ