14.4.2020 10:28

Η SMH ενισχύει τον αγώνα του Νοσοκομείου Χίου κατά του Covid 19

Με τη δωρεά πλήθους υγειονομικού υλικού ύψους 2000προς το Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου η Ισπανική Μ.Κ.Ο SMH που δραστηριοποιείται ,νόμιμα στο νησί μας, και προσφέρει Ιατρική και Νοσηλευτική φροντίδα στους διαμένοντες του ΚΥΤ της ΒΙΑΛ, και σε ευάλωτες ομάδες ,αναλαμβάνει να φροντίσει εκείνους που στηρίζουν με αυτοθυσία την αδιάλειπτη λειτουργία του Νοσοκομείου και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως ήρωες στην μαστιζόμενη από την πανδημία του νέου ιούcovid-19,κοινωνία μας.

Ακόμα και αν η δωρεά προέρχεται από μια χώρα που επλήγη περισσότερο από άλλες Ευρωπαϊκές ,αλλά  έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης ,αγάπης και αλληλεγγύης προς τους Έλληνες ,η Ισπανική SMHπροχωρά σε μια δωρεά από καρδιάς και ελπίζει να συνδράμει στις αυξανόμενες ανάγκες της περιόδου αυτής ,των Ιατρών, νοσηλευτών και εργαζομένων του Νοσοκομείου ,όσο και την ανακούφιση και βοήθεια ασθενών.

Με τις ευχές όλων αυτή η περίοδος να λήξει σύντομα οι εκπρόσωποι των SMH στο νησί μας ,κος Παχουνδάκης Βασίλης(ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ) και  κος Παντελής Παππάς (ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ), υπόσχονται ότι θα  βρίσκονται πάντα στο πλευρό τόσο των αιτούντων Άσυλο στη χώρα μας ,όσο και της ίδιας της τοπικής κοινωνίας που τους φιλοξενεί.

Αναλυτικά η δωρεά:

6 μάσκες υψηλής βιολογικής προστασίας

6 ζευγάρια φίλτρα ιογενούς προστασίας

6 γυαλιά-μάσκες υψηλής προστασίας

60 τεμάχια ρόμπες μιας χρήσης

60 τεμάχια ιατρικός σκούφος πράσινος

40 τεμάχια 0,9% 1000ml

24 τεμάχια αλκοόλ 70% 400ml

50 ρινικά γυαλάκια οξυγόνου

50 σύνδεσμοι ορού

20 APOTELsol.inf. 1g/6.7mlx 3 φύσιγγες

10 μάσκες νεφελοποίησης ενηλίκων

Αρχείο PDF

Ευχαριστήριο Σκυλίτσειου

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ