25.2.2020 17:48

Η ΕΒΑΤ στο πλευρό των κατοίκων της Χίου

Η Ένωση Βρονταδουσιών Αττικής (Ε.Β.ΑΤ.) με λύπη και αγανάκτηση παρακολουθεί τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στη Χίο και γενικότερα στο Βορειοανατολικό Αιγαίο. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον αγώνα των συμπατριωτών μας και καταδικάζουμε την απαράδεκτη και αυταρχική κυβερνητική πολιτική όσον αφορά το μεταναστευτικό. Επί πέντε και πλέον χρόνια, οι κάτοικοι των νησιών υπέμειναν υπομονετικά, δείχνοντας τα αισθήματα φιλοξενίας και τώρα δέρνονται ανηλεώς, σαν κοινοί ταραχοποιοί. Έστω και την τελευταία στιγμή παρακαλούμε για άμεση λύση του προβλήματος και την προάσπιση των συμφερόντων του νησιού και των πολιτών του. Το θέμα είναι υψίστης Εθνικής, Οικονομικής και Κοινωνικής σημασίας και χρειάζεται σύνεση και διαλλακτικότητα. Η κυβέρνηση έχει καθήκον, να σκύψει σε αυτό το μείζον εθνικό πρόβλημα και να το λύσει άμεσα σύμφωνα με την επιθυμία των πολιτών της!!!

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ