21.10.2022 15:05

Δύο διακρίσεις για το Σωματείο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport, πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα και με την παρουσία των δύο Γενικών Γραμματέων του υπουργείου Υγείας, κ.κ. Μάριου Θεμιστοκλέους και Ιωάννη Κωτσιόπουλου, καθώς και του Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του ΙΣΑ Γιώργου Πατούλη, η τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2022 για 7η συνεχή χρονιά, από το Health Daily και τη BOUSSIAS. Tα Healthcare Business Awards επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις, τους φορείς, τους συλλόγους ασθενών και τους οργανισμούς του κλάδου της Υγείας για τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις, τις αναπτυξιακές και επενδυτικές πρωτοβουλίες, τις συνέργειες, καθώς και τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.


Το Σωματείο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Χίου συμμετέχοντας για 1η φορά στα Healthcare Business Awards τιμήθηκε με BRONZE βραβείο στην ενότητα Δράσεις υποστήριξης / εκπαίδευσης μελών και με GOLD βραβείο στην ενότητα Δράσεις με στόχο την ενημέρωση/ευαισθητοποίηση/πρόληψη.
Τα βραβεία τα παρέλαβε ο Πρόεδρος του Σωματείου Κλουμάσης Σταμάτης.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ