11.4.2016 17:25

Δώστε ζωή στη ζωή σας! [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο ΔΡ. Κ. ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΕΘΕΛΞΕ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ

Για τα οφέλη της Προαγωγής Υγείας μίλησε ο διδάκτωρ Προληπτικής Υγείας και Νευροεπιστημών Κωνσταντίνος Μουρούτης σε μαθητές γυμνασίου και Λυκείου στο κατάμεστο Ομήρειο. Με το επικοινωνιακό  χάρισμα που διαθέτει, είχε ζωντανό διάλογο με τους μαθητές, οι οποίοι πιστοποίησαν για μια φορά ακόμη ότι όταν τους δίνονται σωστά τα ερεθίσματα αποκαλύπτουν τις ευαισθησίες τους, είναι καλοί δέκτες  και  είναι διατεθειμένοι μετατραπούν σε παραγωγικούς πομπούς.

Ο Κ. Μουρούτης  τόνισε μεταξύ άλλων ότι  εμείς οι ίδιοι μπορούμε να δίνουμε ζωή στη ζωή μας, διαβεβαίωσε το ακροατήριο ότι όλες οι αρρώστιες θεραπεύονται, όπως είπε, αλλά το σύστημα νοσεί  από τους διαπλεκόμενους γιατρούς με τα συμφέροντα των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών.

Χρησιμοποιώντας ως πιο άμεσο τον παράδειγμα του καρκίνου υποστήριξε ότι  περισσότεροι θάνατοι από τον καρκίνο μπορεί να προληφθούν πριν ακόμα ο καρκίνος βρεθεί και διαγνωστεί στο σώμα μας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ