5.2.2014 10:40

Δώστε δουλειά στους εργαζόμενους όχι κοκαλάκια τύπου ΚΟΙΝΣΕΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Για ακόμη μια φορά με ανακοίνωση του το εργατικό Κέντρο Χίου τάσσεται κατά των ΚΟΙΝΣΕΠ και καλεί τον Δήμαρχο αντί για ψηφοθηρικά τερτίπια να δώσει δουλειά στους άνεργους του νησιού, μεταξύ αυτών και στους οικοδόμους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου έχει ως εξής: "Το Εργατικό Κέντρο έχει διατυπώσει τις απόψεις του για τις ΚΟΙΝΣΕΠ και την αντίθεσή του στις σύγχρονες και συγκαλυμμένες γαλέρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Το κάθε σωματείο λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα προσπαθώντας να προάγει κατά την άποψη της Διοίκησής του το συμφέρον των μελών του.
     Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου έχει καθήκον να συντονίσει και να καθοδηγήσει τα σωματεία μέλη του χωρίς να επιβάλει την άποψή του, σεβόμενο την ανεξαρτησία τους. Καλούμε τον Δήμαρχο και τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να στηρίξουν το σωματείο και τους οικοδόμους με «δουλειές» και όχι με «ψηφοθηρικά τερτίπια».
     Η προσπάθεια διαφθοράς συνειδήσεων που εξελίσσεται αυτή την περίοδο είναι δείγμα του τι κόσμο μας ετοιμάζουν. Καλούμε τους εργαζόμενους να αντισταθούν και να διεκδικήσουν συλλογικά το δικαίωμα στη ζωή και την εργασία".

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ