20.11.2012 10:21

Δώρο από τον ουρανό

Η ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΜΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

Από μία σύμπτωση και την ευσυνειδησία μιας υπαλλήλου του 7ου Θεραπευτηρίου Αθηνών, ο ΕΟΠΥΥ Χίου αποκτά αντιδραστήριο και μετά από ένα χρόνο απραξίας και ταλαιπωρίας των ασφαλισμένων θα αρχίσει να λειτουργεί πάλι το μικροβιολογικό του εργαστήριο.
Η ευσυνείδητη υπάλληλος, που πληροφορήθηκε την έλλειψη από μια φίλη της, ενημέρωσε τον τοπικό ΕΟΠΥΥ ότι στο 7ο Θεραπευτήριο υπάρχουν δύο αδιάθετα μηχανήματα που θα μπορούσαν να παραχωρηθούν στο υποκατάστημα της Χίου, αλλά δεν περιορίστηκε εκεί. Στη συνέχεια βρήκε άλλα τέσσερα που μπορούν να διατεθούν από το ΕΟΠΥΥ Στρατωνίου Θεσσαλονίκης, τη στιγμή που το διαλυμένο και ανυπόληπτο κράτος, επι ένα χρόνο, δεν μπορούσε να βρεί και να στείλει ούτε ένα!
Περιμένει
Η τοπική διοίκηση του ΕΟΠΥΥ έλαβε πριν από λίγες μέρες το έγγραφο της παραχώρησης ενός από αυτά και περιμένει να το παραλάβει για να εξυπηρετεί και πάλι τους ασφαλισμένους. Αυτό είναι κατάντια… Μετά από τέσσερις φορές που η κεντρική διοίκηση υποσχέθηκε χωρίς αντίκρισμα ότι θα καλύψει την έλλειψη,  τη λύση δίνουν η τύχη και η ευσυνειδησία μιας υπαλλήλου.
 

Preferences

 

Preferences

 

 

Preferences

 

Preferences

 

Preferences

§

1

2

3

4

5

6

7

8

9

0

-

=

Backspace

 

Tab

q

w

e

r

t

y

u

i

o

p

[

]

 

Return

 

 

capslock

a

s

d

f

g

h

j

k

l

;

'

 

shift

`

z

x

c

v

b

n

m

,

.

/

shift

 

 

English

 

 

Deutsch

 

Español

 

Français

 

Italiano

 

Português

 

Русский

 

alt

alt

 

 

Preferences

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ