14.12.2015 14:51

Διπλή διάκριση για την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου

ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΑ ΦΕΤΙΝΑ “GREEK EXPORT AWARDS 2015”

Ακόμα μία σημαντική διάκριση έλαβε η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου που κατέλαβε το χάλκινο μετάλλιο στα φετινά βραβεία «Greek Exports Awards 2015» που διοργάνωσαν για 4η συνεχή χρονιά η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Υπ. Εξωτερικών σε συνεργασία με την εκδοτική συνεδριακή εταιρία «Ethos Media S.A.».

Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών συμμετείχε στη διοργάνωση με δύο υποψηφιότητες, στην κατηγορία Top Manufacturing Company και στην κατηγορία Top Export Packaging μέσω της θυγατρικής της εταιρίας «Mediterra Mastihashop».

Η Ε.Μ.Χ τελικά κατάφερε να λάβει το χάλκινο μετάλλιο στην πρώτη κατηγορία ενώ η «Mediterra» το ασημένιο μετάλλιο στην αντίστοιχη κατηγορία της.

Στόχος των συγκεκριμένων βραβείων είναι η επιβράβευση των ανθρώπων, των ιδεών τους και η συνεργασία μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ