19.8.2022 8:00

Δήλωση Κλιαμενάκη για το εξώδικο κατά το π. Μιχαήλ Στεφανιώρου

Μετά λύπης μου διάβασα ότι ο Δήμαρχος έστειλε οκτασέλιδο εξώδικο στον Ιερέα της Συκιάδας, Πάτερ Μιχαήλ Στεφανιώρο, για ιδιωτική συζήτηση που είχε. Είμαι σίγουρος παρερμηνεύτηκε η συζήτηση διότι γνωρίζω πολύ καλά τον π. Μιχάλη αρκετά χρόνια, δεν έχει ανακατευτεί ποτέ, ούτε με πολιτική ούτε με τα κοινά. Είναι πάντα θεματοφύλακας αξιών και αρχών και αγαπά τον τόπο όπως και το λειτούργημα του.

Δυστυχώς, ο Δήμαρχος και οι δημοτική αρχή προσπαθούν να εκφοβίσουν όποιον έχει αντίθετη άποψη από εκείνους. Η Χιώτισσα και ο Χιώτης αντιστέκονται, η αντιδημοκρατική μέθοδος δεν θα περάσει. Νέοι και μεγάλοι έδωσαν αγώνες για την ελευθερία του λόγου και τη δημοκρατία η οποία δεν θα επιτρέψουμε να ξαναμπεί στο γύψο εποχής «αλήστου μνήμης».

Πάτερ Μιχάλη όλη η Χίος στο πλευρό σου. Κράτα ψηλά τα «πιστεύω» σου.

Ποίος έχει σειρά; Μετά τον κ. Μπελέγρη προτού γίνει αντιδήμαρχος του, τον αστυνόμο, τον πυροσβέστη, τη δασκάλα του δημοτικού σχολείου Πυργίου, τη στρατιωτικό, τον πρόεδρο της Παγίδας και απειλές σε δημοτικούς συμβούλους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ