28.5.2020 9:59

Διαψεύδει συνομιλίες με το Lidl για την πώληση οικοπέδου η Ελένη Κανταράκη

Σε κατηγορηματική διάψευση οποιονδήποτε συνομιλιών με στόχο την πώληση οικοπέδου από την περιουσία του Νοσοκομείου στο S/M Lidl, προχώρησε η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Κανταράκη, που σε δήλωσή της διευκρινίζει τα εξής:

Εν συνεχεία σχετικού χθεσινού δημοσιεύματος στον τοπικό ηλεκτρονικό  τύπο και της θολής εικόνας που αποσκοπεί στην δήθεν πληροφόρηση των συμπολιτών μας και των άστοχων ειδήσεων, διαψεύδω  κατηγορηματικά τα αναφερόμενα σε αυτό καθώς δεν υπάρχει καν τέτοιο αίτημα στο Νοσοκομείο μας  και ενημερώνω ότι  στην προγραμματισμένη   συνάντηση μου με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου και του Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου , δεν συζητήθηκε τέτοιο θέμα .

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ