22.1.2021 19:35

Διαφωνίες και εντάσεις στον ΣΕΣΝΟΧ για τον διαχωρισμό των υπαλλήλων

- Το αρχαιότερο μέλος του Σωματείου παίρνει αποστάσεις από τις δηλώσεις της διοίκησης περί εργαζομένων δύο ταχυτήτων για τον εμβολιασμό

Μία παρέμβαση του αρχαιότερου μέλους του ΣΕΣΝΟΧ Σταύρου Αβδελιώδη, έρχεται να δώσει νέα διάσταση στις καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο σχετικά με τον εμβολιασμό διοικητικών υπαλλήλων, αντί υγειονομικών.

Σε επιστολή του προς τα μέλη του ΣΕΣΝΟΧ ο κ. Αβδελιώδης κατακεραυνώνει τα μέλη της διοίκησης του Σωματείου που μέσα από δηλώσεις τους «έθεσαν τους υπαλλήλους της διοικητικής υπηρεσίας του νοσοκομείου, ως δεύτερους ενώ τους υπαλλήλους της ιατρικής και νοσηλευτικής ως πρώτους».

Στην ίδια επιστολή ο κ. Αβδελιώδης, επισημαίνει ότι αυτός ο διαχωρισμός προκαλεί διχασμό και έρχεται καθ υπέρβαση του καταστατικού σωματείου.

«Ο νομοθέτης της Ελληνικής Δημοκρατίας έχει ορίσει ότι στο Νοσοκομείο λειτουργούν 3 υπηρεσίες, η ιατρική, η νοσηλευτική και διοικητική, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους ως «κρίκοι» της ίδιας αλυσίδας», αναφέρει ο κ. Αβδεδλιώδης.

Τέλος καλεί τη διοίκηση του ΣΕΣΝΟΧ να επανέλθουν με ενωτικές δηλώσεις και να αποσύρουν τις διχαστικές καθώς σε περίπτωση που δεν αποκατασταθεί η ισότητα και η ισονομία του ΣΕΣΝΟΧ «η συγκεκριμένη επιστολή αποτελεί έγγραφη παραίτηση από μέλος του σωματείου».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: ΣΕΣΝΟΧ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ