20.7.2020 12:12

Διανομή φρούτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ανακοινώνεται ότι ο Δήμος Χίου, στα πλαίσια του επιχειρησιακού προγράμματος συνεταιρισμών προς δωρεάν διανομή οπωροκηπευτικών, θα διανείμει τις επόμενες ημέρες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο,  ποσότητα φρούτων (ροδάκινα), από την Πέμπτη 23/07/2020 έως και το Σάββατο 25/07/2020  (εκτός εάν εξαντληθούν νωρίτερα).

Τα φρούτα δικαιούνται όλοι οι κάτοχοι ηλεκτρονικής κάρτας του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Χίου, αλλά και όλοι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)-ΤΕΒΑ. Μπορούν να προσέρχονται, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου  (περιφερειακός δρόμος πόλης, περιοχή «Καστρομηνάς») για την παραλαβή των φρούτων, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Πέμπτη 23/07 - ώρα  11.00΄- 14.00΄     και    17:00΄ - 20:00΄

Παρασκευή 24/07 - ώρα  09.00΄- 14.00΄   και    17.00΄- 20.00΄   

(Πληροφορίες, τηλ.: 2271351753-754).

Όλοι οι δικαιούχοι οφείλουν να έχουν μαζί την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους. Ειδικότερα, όσοι τυγχάνουν δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) οφείλουν να προσκομίσουν και τη βεβαίωση ένταξής τους στο εν λόγω πρόγραμμα. 

Σημειώνεται ότι έχουμε μεριμνήσει, ώστε ικανή ποσότητα φρούτων να διατεθεί στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, στον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ, στους Συλλόγους Πολυτέκνων και Τριτέκνων Χίου, στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΑΙΠΟΣ, στο  Γηροκομείο Χίου  «ΖΩΡΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΝΟΣ»  και  Καρδαμύλων  «ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ», στον Παγχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία, στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου, στο Σύλλογο Διαβητικών Χίου, στις Δικαστικές Φυλακές Χίου,στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο», στους Δήμους Οινουσσών και Ψαρών και άλλους κοινωνικούς  και προνοιακούς φορείς του τόπου.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ