2.9.2022 15:24

«Δεν κλείνουμε την εστίαση γιατί η κινητοποίηση στήθηκε πρόχειρα και με λίγους φορείς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στηρίζουν προφορικά αλλά δεν κλείνουν καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες με κατά πλειοψηφία απόφαση

Στην έλλειψη οργάνωσης αλλά και υπογραφών κάτω από το ψήφισμα των φορέων που αποφάσισαν την διεξαγωγή παγχιακής κινητοποίησης για την υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στη Χίο, απέδωσε ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης της Χίου την απόφαση για το μη κλείσιμο των καταστημάτων, κατά τη δίωρη διάρκεια της διαμαρτυρίας το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης.

Κώστας Βεζέρης και Γιώργος Πάσσας, υπεραμύνθηκαν της συγκεκριμένης απόφασης, η οποία ελήφθη κατά πλειοψηφία με ψήφους 4-1, λέγοντας ότι τα καταστήματα στην παρούσα περίοδο δεν μπορούν να κλείσουν ούτε για μία ώρα.

«Δεν είναι σωστό ο επισκέπτης της Χίου να έρθει στο νησί και να βρει τα καταστήματα εστίασης κλειστά, ούτε για ένα λεπτό», ανέφερε ο κ. Βεζέρης και προσέθεσε ότι οι καταστηματάρχες θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ένα 24ωρο λουκέτο των καταστημάτων αντί για ένα 2ωρο κλείσιμο.

Επιπλέον ο κ. Βεζέρης, απέδωσε έλλειψη οργάνωσης στην πρωτοβουλία για την κινητοποίηση λέγοντας ότι θα έπρεπε να κληθούν και να υπογράψουν όλοι οι φορείς και όχι μόνο 4 όπως έγινε αρχικά.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ