17.2.2017 9:40

Δεν είναι Λάζαροι…

ΜΕ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Το φιλί της ζωής προσπαθεί να δώσει η Δημοτική Αρχή σε δύο δράσεις που είναι κλινικά νεκρές Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου έχει προκηρύξει διαγωνισμό ενοικίασης χώρων όπου θα στεγάσει το Δημοτικό Κοινωνικό  Ιατρείο και Φαρμακείο, μεταφέροντας τα από το υπόγειο του Δημαρχείου.

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υγείας δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γεωργιάδης  δημοσιοποιεί το θέμα και καλεί τους ιδιοκτήτες κτιρίων κοντά στο κέντρο να καταθέσουν τις αιτήσεις και τις  προσφορές τους για να ολοκληρωθεί η δημοπρασία και να στεγαστούν σε χώρο που θα είναι προσιτός, λειτουργικός και σε εμφανή χώρο.

Οι δύο συστεγαζόμενοι θεσμοί που δημιουργήθηκαν από τη δημοτική αρχή Λαμπρινούδη δεν έχουν αγκαλιαστεί από τον κόσμο για πολλούς λόγους. Κυρίως επειδή λειτουργούν ώρες λειτουργίας του δημαρχείου, που δεν διευκολύνουν τους εργαζόμενους, αλλά και επειδή  δεν διαθέτουν  την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή. Ενδεικτικό της δυστοκίας που επικρατεί  στην υπόθεση είναι ότι έως τώρα  δεν έχουν αποδώσει οι αντίστοιχοι μειοδοτικοί διαγωνισμοί που έχουν προκηρυχθεί.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ