1.7.2021 9:52

Δείγμα εμπιστοσύνης ο διπλάσιος αριθμός παιδιών στο φετινό καλοκαιρινό camp

Διπλάσιος σχεδόν ήταν ο αριθμός των παιδιών που συμμετέχουν φέτος στο καλοκαιρινό camp του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου. Νωρίς το πρωί, γονείς συνόδευαν τα παιδιά τους στο 2ο Δημοτικό της Ευαγγελίστριας προκειμένου να εγγραφούν στο camp. Το καλοκαιρινό camp θα λειτουργήσει για δυο ολόκληρους μήνες, Ιούλιο και Αύγουστο.

Στο σημείο ο «π» συνάντησε τον Δήμαρχο Χίου, Σ. Κάρμαντζη συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου, Γ. Μανάρα και τον Προϊστάμενο, Σ. Λίναρη.

Ο κ. Κάρμαντζης αναφερόμενος στη φετινή λειτουργία του camp από την Δημοτική Αρχή χαρακτήρισε ευχάριστο το γεγονός ότι υπήρξε μεγάλη προσέλευση. Μεταξύ άλλων ευχαρίστησε όλους τους παράγοντες που συνέβαλλαν στη λειτουργία του camp και φέτος.

«Θεσμό» χαρακτήρισε ο κ. Μανάρας το καλοκαιρινό camp καθώς ο κόσμος αγκάλιασε και φέτος τη συγκεκριμένη οργάνωση. Παρά τις ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες το Νομικό Πρόσωπο έχει προβεί σε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του camp.

Γυμναστές και παιδαγωγοί με δίμηνη σύμβαση θα αναλάβουν τα ηνία της συγκεκριμένης δράσης. Σύμφωνα με τον κ. Μανάρα μέχρι σήμερα έχουν προσληφθεί 6 άτομα και μόλις εχθές προστέθηκε μια ακόμη πρόσληψη ενός γυμναστή. Σε δεύτερη φάση αναμένεται να αυξηθεί το προσωπικό.

Οι δράσεις θα είναι ίδιες με πέρσι και οι μικρές ηλικίες θα επισκέπτονται συχνά την μικρή πισίνα του Ιωνικού Κολυμβητηρίου των οποίων οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με στόχο την άμεση αξιοποίηση της. Οι μεγαλύτερες ηλικίες θα επισκεφτούν παραλίες όπως τον Καρφά, τους Γλάρους, της Κώμης κ.α..

Ο κ. Μανάρας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, Σ. Κάρμαντζη για την στήριξη αλλά και τη Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Ευαγγελίστριας για την παραχώρηση του χώρου.

Τέλος ο Προϊστάμενος του Νομικού Προσώπου, Σ. Λίναρης θέλησε να ευχαριστήσει τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στο καλοκαιρινό camp και τους διαβεβαίωσε ότι και φέτος το προσωπικό θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια  ώστε να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ