13.7.2012 11:53

Δανειστική Βιβλιοθήκη από το Εργατικό Κέντρο Χίου

Το Εργατικό Κέντρο Χίου, προτίθεται να προχωρήσει στην δημιουργία τμήματος δανειστικής βιβλιοθήκης , προκειμένου να εξυπηρετήσει εργαζόμενους και μέλη οικογενειών τους , που πιθανά λόγω  οικονομικών συγκυριών, αδυνατούν να διαθέσουν χρήματα για την αγορά βιβλίων.
Για τον λόγο αυτό απευθυνόμαστε σε πολίτες ή ακόμη και φορείς που επιθυμούν να ενισχύσουν αυτή την ενεργεία  ζητώντας τους να μας δωρίσουν βιβλία , που για κάποιους συνάνθρωπους μας  θα αποτελέσουν ένα σημαντικό βοήθημα στην μόρφωση αλλά και στην ψυχαγωγία.
Παράλληλα στον ίδιο χώρο θα υπάρχει  και ηλεκτρονικός Υπολογιστής με  πρόσβαση στο internet, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να αντλούν πληροφορίες       από  το διαδίκτυο.
Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν και να προσφέρουν  βιβλία , μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία του Εργατικού Κέντρου  Χίου στο τηλ.  2271023550, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ